Zsindely akció

Szerző: aczidor Kiadva: Újdonságok Elkészítés dátuma: 2017-04-05 Találatok: 561 Megjegyzés: 0

Az IKO zsindelyek akciója a Construma kiallítás ideje alatt a zsindely.net oldalon.

Construma akció

Mint minden évben, az idén is a szezon elejét gyakorlatilag a Construma kiállítás nyitja meg. Ilyenkor mindenki, aki a közeli jövőben építkezést tervez, átvizsgálja a gyártók ajánlatait, beszerzi azokat az információkat, ami alapján a legkedvezőbb feltételekkel tudja megvalósítani projektjét.
Természetesen cégünk is mindent megtesz annak érdekében, hogy látogatóink megtalálják a nekik legmegfelelőbb zsindelyt és azt a lehető legalacsonyabb áron tudják beszerezni. Construma zsindely akció keretén belül zsindelyeinkre 5-8%-os kedvezményt adunk. Kiemelkedik Szperglass zsindely akciónk, amelynek keretében a legnépszerűbb IKO zsindely, a Superglass téglány és a Superglass Biber hódfarkú zsindelyt 10%-os kedvezménnyel, 1,799.- Ft/m2 áron kínáljuk vevőinknek.
Természetesen nem épül meg minden tető a Construma ideje alatt, így fontos azt is tudni, meddig érvényesek ezek a kedvező beszerzési feltételek és hogy milyen időintervallumon belül vehető át a megrendelt áru. Nos, akciónk egész áprilisban tart, így az április 28.-ig leadott megrendeléseket ezeken az árakon tudjuk visszaigazolni.
A megrendelt és kifizetett termékeket a 2017-es év során lehet átvenni, amikor vásárlóinknak az a legmegfelelőbb. Az idei átvételre tárolási díjat nem számolunk fel.
FONTOS! Természetesen a Construma zsindely akció is tartalmazza a zsindely ingyenes házhozszállítását, amennyiben a megrendelés összértéke eléri vag meghaladja a 350,000.- Ft-os értékhatárt és a kiszállítás feltételei is adottak. (Az ingatlan megközelíthető 24 tonnás kamionnal, nincs szükség behajtási engedélyre és daruzásra, a kézi lerakodáshoz van segítség)
Keresse kollégáinkat az akció további részleteinek megismeréséhez a +36-30-468-9945 -ös számon vagy aa aczidor@vnv.hu email címen.

 

Cimkék: zsindely Construma

Hozzászólás

Biztonsági kód


Hívjon minket:

(+36) 30 638 3421