Akció
Biltmore 55 Riviera Red laminált IKO zsindely

Biltmore 55 Riviera Red laminált IKO zsindely

Gyártó: IKO Sales International N.V.
Cikkszám: Biltmore laminált zsindely
Készlet információ: Készleten
2,918.-Ft 1,899.-Ft
Nettó ár: 1,495.-Ft
Db:
+ -
 
Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége 3 db

A Cambridge Xpress zsindely kistestvére... Biltmore laminált zsindely

Hagyományos vörös szín, mégis extrém megjelenés, vibráló struktúra, egyediség és hagyomány - egy hihetetlenül izgalmas választás ez az IKO zsindely!

Az IKO gyár döntése alapján megszűnik a Biltmore zsindely gyártása, igy a megmaradt készleteket akciós zsindely áron futtatják ki. Az IKO Biltmore laminált bitumenes tetőzsindely csak nevében tér el a jól ismert IKO Cambridge Xpress laminált bitumenzsindelytől, igy természetesen a gyár Cambridge-re adott 25 éves garanciája a Biltmore akciós zsindely esetén is érvényes marad.

Ilyen magas minőségű, prémium zsindelyhez ilyen akciós zsindely áron nagyon ritkán lehet hozzájutni.

A világ leggazdaságosabb laminált zsindelye. Nagyobb méretéből eredően minden standard zsindelynél nagyobb fedést és nagyon gyors felrakást érhetünk el felhasználásával. Egy optimalizált két rétegű szögelési sávot tartalmaz, " Cambridge Xpress Lane" amely még  jobb zsindely teljesítményt jelent, kiváltképp meredek tetőkön. Kétrétegű zsindely, a természetes színekkel utánozva az eredeti fazsindely megjelenését. A háztulajdonos legjobb választása vízzárási célokra. Tökéletes megoldás tetőfelújításhoz.A zsindely vastagsága miatt a gerincet a színben megegyező Superglass téglány zsindely tagozatainak levágásával kell kialakítanunk. A kezdősorhoz használhatjuk szintén a Superglass téglány zsindelyt  , vagy a Cambridge Starter Stripe-et; a kezdősor elemet.

Írjon vélemény

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Rossz           

Hívjon minket:

(+36) 30 638 3421