Laminált zsindelyek

Laminált IKO zsindelyek

IKO Cambridge zsindely család

Laminált zsindelyek… a zsindely színe-java. Minőség, megbízhatóság, tartósság, 25 - 30 év garancia, csodálatos külső, gyors, gazdaságos beépítés… sorolhatnánk napestig a szuperlatívuszokat, mert ez a zsindely család rászolgált minden dicséretre.

Mit nevezünk laminált zsindelynek? Azokat a bitumenes tetőzsindelyeket hívjuk laminált zsindelynek, amelyek két, egymásra rétegezett és összeragasztott felületből épülnek fel. Ezzel vastagságuk a hagyományos téglány zsindely kétszeresére nő, így fedett tetőnégyzetméter súlyuk is jóval nagyobb a hagyományos zsindelyekénél. Ez a 11 kg feletti súly olyan extra erősségű ragasztást biztosít, amely ezekben a viharos időkben fokozott biztonságot, nyugalmat jelent a tető alatt élők számára.

A két, egymásra laminált réteg olyan három dimenziós hatást kölcsönöz a laminált zsindellyel fedett tetőnek, ami a hagyományos fazsindely sajátja és így esztétikájában megelőz minden más tetőfedési módot. Ez a kiváló tetőhéjalás gyönyörűen mutat a hagyományos stílusjegyeket hordozó házakon csakúgy, mint a modern, minimalista design fedéseként.

Mindkét típus nagyobb lapmérettel rendelkezik, mint a piac bármelyik laminált zsindelye, így a leggazdaságosabban rakható zsindelyeknek számítanak.

Cambridge Xpress laminált zsindely

Ennek a kiváló zsindelynek 25 éves teljes garanciát biztosít az IKO gyár, amelyben 15 év teljes cseregarancia került beépítésre. Ezen idő alatt az IKO minden költséget átvállal egy esetleges gyári hibából adódó beázás javításakor: munka- és anyagköltség, szállítás, stb.

Ez a típus a nap melege által aktivált ragasztó pontokkal kerül gyártásra. Tovább...

Cambridge Xtreme 9,5° laminált zsindely

Ez az IKO gyár csúcsterméke, ami még egy extra lépéssel tovább megy a biztonság, tartósság és megbízhatóság skáláján: ennek a zsindelynek a hátoldala nem ragasztó pontokat, hanem egy széles öntapadó sávot tartalmaz, amely extrém ragadást, vízzárást és így biztonságot jelent. A gyár ezt a terméket 9,5°-os tetőlejtés mellett tesztelte és tökéletes vízzárási eredményt kapott!

Ennek a kiváló zsindelynek 30 éves teljes garanciát biztosít az IKO gyár, amely 15 év teljes cseregaranciát tartalmaz. Tovább...

 

Hívjon minket:

(+36) 30 638 3421