Zsindely felrakás - új IKO videó

Szerző: aczidor Kiadva: Zsindely felrakás Elkészítés dátuma: 2017-07-11 Találatok: 4397 Megjegyzés: 0

Zsindely felrakás témában új videó bejegyzést publikált az IKO zsindelyek piacvezető gyártója

Tevékenységünk 13 éve alatt rengeteg helyzettel találkoztunk a bitumenes tetőzsindelyek értékesítése során. A legnagyobb bizonytalanságot, a legtöbb megoldandó feladatot mindíg a zsindely felrakás körüli kérdések, problémák, előírások jelentették. Nagyon sok vevőnk fordult hozzánk kérdésekkel, ötletekkel, megvalósítandó tervekkel és rengeteg érdeklődőnek adtuk át a hosszú idő alatt szerzett tapasztalatunkat.

A zsindely felrakása egy viszonylag egyszerűen elsajátítható, ám rengeteg apró részlet nagy odafigyeléssel történő kivitelezésén alapuló folyamat. Tudnunk kell, mit csinálunk, miért és legfőképpen hogyan. A szóbeszéd, a szájhagyomány és a "kreatív" magyar találékonyság bizony sokszor okozott már nagy gondokat ezen a területen. Mindenkinek elmondjuk, hogy a tetőzsindelyt termékfejlesztő mérnökök gondos, aprólékos munkával tervezték és a piac folyamatos visszajelzései alapján adaptálják hosszú évtizedek óta az igényekhez. A felrakási előírások betartása minden tulajdonos, befektető elemi érdeke.

Az IKO Magyarország folyamatosan képezi a honi tetőfedőket, de nem minden zsindelyfedést készít ilyen képzésen átesett szakember. A képzés anyaga teljes mértékben az IKO írott Alkalmazástechnikai Útmutatóján alapul. Ez a dokumentum letölthető oldalunk "Letöltések" oldaláról is.

Szintén ezt a metodikát követi blogbejegyzésünk címében jelzett, új készítésű és a legmodernebb zsindelyezési technikákat bemutató zsindely felrakás videó is, amit a napokban tett közzé a piacvezető zsindely gyártója, az IKO Sales International saját csatornáján. Ebben a videóban lépésenként mutatja be a zsindely felrakás minden egyes részletét, jól szemléltetve az esetleges hibalehetőségeket és elkerülendő buktatókat. (Ezekről írott blogbejegyzésünket ide kattintva olvashatja. Zsindely felrakási hibák)

Zsindely felrakás megkezdése előtt még akkor is kötelező megnézni ezt a filmet, ha esetleg nem IKO zsindelyt választott tetője fedéséhez. De miért is tenne bárki ilyet?? :-)

Hozzászólás

Biztonsági kód


Hívjon minket:

(+36) 30 638 3421