Központi irodánk új címre költözött

Szerző: aczidor Kiadva: Újdonságok Elkészítés dátuma: 2017-11-28 Találatok: 1622 Megjegyzés: 0

A VNV Kft új irodába költözött.

Külső, tőlünk független okok miatt kényszerültünk szigetszentmiklósi telephelyünk elhagyására, mert sajnos az ott bérelt irodánkat magába foglaló irodaépületet értékesítették és az új tulajdonos a teljes épületre igényt tartott.

VNV a VIV Centerben - zsindely.netDe minden rosszban van valami jó és ezúttal szinte csak jó változásokat hozott a szükség. Központi irodánk a Törökbálint, Hosszúrét utca 1 szám alatt található modern, 21. századi, gyönyörű VIV Center irodaház földszintjére költözött, ahol sokkal tágasabb helyen, immár 2 irodát, saját konyhát magába foglaló bérleményben alakítottuk ki székhelyünket. A raktár az irodától 300 méter távolságban található.

Az egyetlen kellemetlenség az új hellyel kapcsolatban, hogy a Magyarországon használatban lévő térkép alkalmazások, GPS szoftverek nem jó helyre pozícionálják a címet (Hosszúrét utca 1 szám) és így GPS segítségével érkező látogatóink sajnos az esetek nagy többségében nem pontosan az irodaház előtt kötnek ki, hanem jóval távolabb, a Hosszúrét utca másik végén, az Auchan áruház teherportájának szomszédságában.

Ezt a kellemetlenséget több módon is ki tudja küszöbölni, amennyiben azt tervezi, hogy meglátogatja új irodánkat. Az egyik lehetőség, hogy tanulmányozza a Kapcsolat oldalunkon található térképet és az alapján követi a következő útvonal leírást, amit egyébként zsindely webáruházunk blog bejegyzésében is megtalál.

- Az M0-ás autópályáról a törökbálinti Üzleti Park kihajtónál kell lehajtani, ami az M7-es és az M1-es autópályák között található egyetlen kihajtó.
- Az autópályáról lehajtva balra kell fordulni, az Auchan áruház felé.
- El kell hajtani a Homasita autóalkatrész áruházig
- A Homasita áruháznál balra fordulva fel kell hajtani a domboldalra.
- A Homasita áruház felső végéhez érve jobbra kell fordulni és felhajtani a dombra
- Bal kéz felől látható hatalmas üvegépület a VIV Center, amelynek földszintjén található irodánk.
- A domb kb. felénél, a bal oldalon egy fehér színű tolókapu található, itt kell balra behajtani irodánkhoz.

 

A másik lehetőség, hogy amennyiben okostelefonja rendelkezik QR kód olvasó alkalmazással, úgy beolvasva ezt a QR kódot, megnyitja a Google Maps alkalmazást, ami pontosan a bejárati ajtónkig fogja vezetni Önt!

Várjuk szeretettel látogatását!

VNV Kft.

Hozzászólás

Biztonsági kód


Hívjon minket:

(+36) 30 638 3421